CÉGBEMUTATÓ SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKEK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK

 

 

Burkolat felújítás

Zajárnyékoló fal építés

Forgalomtechnika

Hídépítés, hídfelújítás

Rézsűvédelem, alépítményi és vízépítési munkák

Hézagkezelés

 

SZOLGÁLTATÁSOK

Zajárnyékoló fal építés, felújítás

Zajárnyékoló fal elemének beemeléseA Szomor és Társa Építő Kft. vállalja zajárnyékoló falak építését, felújítását autópályák, országos közutak, önkormányzati utak, vasútvonalak, ipari és kereskedelmi épületek mellett. Társaságunk kivitelezésében valósult meg több zajárnyékoló fal szakasz az M0, M2, M3, M7 autópályák illetve a ferencvárosi, valamint Püskökladány-Szajol vasútvonalak, valamint a Soroksár-Dunaharaszti állomásközben.

A zajárnyékoló falak építését vállaljuk a Társaságunk által fejlesztett THERABET, THERAFA és THERAGLASS típusú elemekből vagy a Megrendelő által meghatározott más piacon lévő zajárnyékoló termékekből.

Az általunk gyártott és forgalmazott THERABET típusú zajárnyékoló panelek zajforrás felőli oldalon, a megrendelői igényeknek megfelelő színekben impregnálhatóak, a zajvédő fal elemek hátoldala a megrendelői igények szerint natúr beton, festett, mosott-kavics, kőzúzalékos, esetleg burkolt kivitelben készülhet vagy akár mindkét oldal növényzettel is befuttatható.

A THERABET, THERAFA és THERAGLASS zajárnyékoló falrendszerek CE használatára jogosultak, valamint rendelkeznek az MSZ EN 14388 sz. szabványban előírt vizsgálatokkal. Az elemek akusztikai – és nem akusztikai teljesítményének tartóssága az MSZ EN 14389-1 és MSZ EN 14389-2 szerint értékeltek.

Elkészült zajárnyékoló fal az autópályánA kivitelezés során a zajárnyékoló fal építés minden fázisához - alapozás földkiemelés, fal elemeinek daruzása, szalagkorlát építés, - megfelelő gépparkot, és nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárdát biztosítunk, az esetlegesen szükséges forgalomterelési, forgalomtechnikai munkákkal együtt.

Továbbá egyedi méretű, oszlopkiosztású, vastagságú zajárnyékoló falak kivitelezését is vállaljuk. A kivitelezés előtt megrendelői igény esetén részt veszünk a környezeti jellemzők alapján a zajárnyékoló fal típusának, méreteinek meghatározásában, valamint a szerkezet terveztetésében.

Legjelentősebb megrendelőink között megtalálható a Magyar Közút NZrt., a Nemzeti Infrastruktúra Zrt.

 

         
Minden jog fenntartva. - Szomor és Társa Építő Kft. - 2010-2019.