CÉGBEMUTATÓ SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKEK REFERENCIÁK ELÉRHETŐSÉGEK

 

 

Forgalomtechnikai termékek

Zajárnyékoló falak

THERABET zajárnyékoló falak

THERAFA zajárnyékoló falak

 

TERMÉKEK / Zajárnyékoló falak

Védekezzen a zajterhelés ellen!

 

Napjainkban a mindenütt jelenlévő és növekvő zaj illetve zajterhelés civilizációs ártalom. Lassan, többnyire észrevétlenül romlik a hallásunk és további betegségeket is okozhat illetve stimulálhat a zaj és ez a hallásveszteség csökkentheti az élet minőségét. Felmérések szerint az Európai Unió lakosságának 30%-a él olyan lakásokban, amelyek zajtól védendő homlokzatait éjjel egészségkárosító, 55 dB (A)-nál nagyobb zaj terheli. A közlekedési zaj káros hatása alól csak kevesen vonhatják ki magukat. A fokozott zajterhelések miatt hazánkban is egyre inkább előtérbe kerültek a különböző zajcsökkentési módszerek és ezt támogatja az Európai Uniós előírásoknak való megfelelés is.


Válassza  a THERABET, THERAFA, THERAGLASS elemeket, hogy a zaj valóban csökkenjen!

 

A SZOMOR és Társa Építő Kft., ezen zajcsökkentési módszerek közül, a zajárnyékoló falak tekintetében biztosít az ember és a természet védelmében megfelelő zajárnyékoló szerkezetet. A közlekedési és ipari zajok csökkentésére egyaránt alkalmas THERABET fabetonos és THERAFA fafonatos, valamint THERAGLASS átlátszó (edzett üveg/polikarbonát) zajárnyékoló fal rendszerek a SZOMOR és Társa Építő Kft. mérnöki fejlesztő munkájával kialakított termékek, melyek gyártását, forgalmazását és egyben helyszíni kivitelezését is a Társaság végzi.
A THERABET, THERAFA és THERAGLASS zajárnyékoló falrendszerek CE használatára jogosultak, valamint rendelkeznek az MSZ EN 14388 sz. szabványban előírt vizsgálatokkal. Az elemek akusztikai – és nem akusztikai teljesítményének tartóssága az MSZ EN 14389-1 és MSZ EN 14389-2 szerint értékeltek.

         
Minden jog fenntartva. - Szomor és Társa Építő Kft. - 2010-2019.